Go Back Category: Emeraude Toubia
Teljes név: Emeraude Toubia Emeraude Toubia 1989. március 01-jén látta meg a napvilágot, a kanadai Vancouver-ben. Jelenleg Amerikában él. Édesanyja neve Mirta Sonia (születési nevén Solis), édesapjáé nem publikus. Neki ereiben libanoni, Mirtáéba pedig mexikói vér is csörgedezik – nyilván tőle tanulta a spanyol beszédet. 1999-ben feltűnt a Televisa gyermekprogramjában, az El Mundo de los Niños-ban. Ezután a Miss Texas szépségversenyen sikerült kiérdemelnie az első helyet. Híres szerepei az Aurora, a Cosita Linda, a 11-11: En Mi Cuadra nada cuadra, a Tattoed Love című sorozatokban és filmben van, ám a világ Isabelle Lightwooként ismerte meg a Shadowhunters-ben. 2011. augusztusától boldog párkapcsolatot ápol a latin-amerikai pop énekes Prince Royce-szal, kapcsolatukat 2016. áprilisában erősítették meg, majd 6 év együttlét után párja állítólag eljegyezte Eme-t.

A teljes életrajzot itt tudjátok elolvasni: Biográfia

Születési idő: 1989. március 01.
Nemzetiség: amerikai
Magasság: 164 cm
Hajszín: fekete
Szemszín: barna
Családi állapot: hajadon, párkapcsolatban (el is jegyezve) Prince Royce-szal

 

Alapadatok

Alapinformációk, amit egy vérbeli Emelovernek kutyakötelessége tudni. Ha pedig nem ismered, pont jó helyen jársz: itt minden alapinformációt megtalálsz róla.

Biográfia Multimédia
Családja Évről-évre
Divat Jelölések

 

Érdekességek

Még jobban megakarod ismerni? Íme pár érdekesség, amit jó ha tudsz róla.

Érdekességek Származása
Hivatalos oldalai Idézetek tőle

 

Interjúk

Emeraude spanyol, angol vagy akármilyen nyelvű interjúi, saját, magyar fordításban. Ezeket mind ő mondta, valamilyen magazinnak vagy hivatalos websitenak.

Elle Arabia (saját) R7
Stlye Verify Interjú #04