001~38.jpg
DdgFw2-WkAACSHn.jpg
DdgFMTtXUAQDKNu.jpg
005_17.jpg
127.jpg
128.jpg
125.jpg
126.jpg
123.jpg
124.jpg
121.jpg
122.jpg
119.jpg
120.jpg
117.jpg
118.jpg
3×09: (Familia Ante Omnia) & 3×10: (Erchomai) – elérhetőségek

Meghoztam nektek a Shadowhunters harmadik évad kilencedik – Familia Ante Omnia – és tizedik – Erchomai – részének, vagyis a félévadzárónak az elérhetőségeit. Ma hajnalban (2 órától) került adásba a Freeformon és a Netflixen is. Online már felkerült mindkettő a Sorozatbarátra, illetve torrentként is letölthetitek, de a felirat pedig nem tudom mikorra várható, mivel a készítőnek ezúttal két részt kell lefordítani, de az egyik akár már meglehet ma késő este is. Ha valaki szeretné kibeszélni, kérem ne a rendes chatben tegye a spoilerek miatt, de szívesen várom a véleményeket erre a linkre.

(3. évad 9. rész: Familia Ante Omnia)

 

TORRENT / ANGOL FELIRAT / MAGYAR FELIRAT / ONLINE / ONLINE MAGYAR FELIRATTAL

 

Clary szembenéz egy régi ellenségével, hogy megtudja, mik Lilith tervei. Alec és Magnus Lorenzo Reyhez fordulnak segítségért, eközben Lilith új szövetségest talál magának. Luke-ot választásra kényszerítik családja és a falka között. Simon pedig kénytelen szembenézni múltjával.

 

(3. évad 10. rész: Erchomai)

 

TORRENT / ANGOL FELIRAT / MAGYAR FELIRAT / ONLINE / ONLINE MAGYAR FELIRATTAL

 

Az Árnyvadászok a félévadzáró során megoldást keresnek arra, hogyan győzhetnék le a főgonosz Lilithet és akadályozzák meg gonosz tervét. Legnagyobb ellenségükkel kell szembenézniük, de sajnos nem sok az esélyük a nyerésre. Simon Isabelle segítségét kéri és meghoz egy nagyon nehéz döntést, miközben Magnus egy hatalmas erejű emberrel, Asmodeusszal találkozik.

 

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS JÖVŐ SZERDÁIG!