Go Back Category: Elérhetőségek Shadowhunters Videók 3×03: (What Lies Beneath) – elérhetőségek

Ne haragudjatok a késésért, de tegnap nem volt jó a wifi, még most is szakadozik, de meghoztam nektek a Shadowhunters harmadik részének, a What Lies Beneath az elérhetőségeit. Ma korán reggel került adásba a Freeformon, a Netflixen pedig tegnapelőtt késő este. Online már felkerült Sorozatbarátra (meghívót szívesen küldök, ha valaki kér), illetve Torrent formájában is letölthetitek. Egyébként már magyar felirattal is megnézhetitek kissöregnek köszönhetően. Az oldal chatjében kérlek ne beszéljétek ki, mert spoilert tartalmazhat, de hozzászólásban vagy ezen a linken.

TORRENT / ANGOL FELIRAT / MAGYAR FELIRAT / ONLINE / ONLINE MAGYAR FELIRATTAL

Árnyvadászaink megpróbálják megtalálni, ki áll az impozáns fenyegetés mögött, míg Jace úgy sejti, Jonathan (Sebastian) visszatért, s ő a felelős a mondén támadásokért. Simon közben kutakodik a Tündérkirálynő után, hogy mit csinálhatott a nyáron, miközben Alec elhatározta, hogy miután édesanyjuk meglepetés szerűen meglátogatta őket, családi vacsorát finanszíroz a Boszorkánymester házában.

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS, MÍG AZ ÚJ RÉSZ KI NEM JÖN!

Leave a comment

  • crucibledt szerint:

    I”m really excited about the 2018 Bucs. Solid relief pitching. Dynamic defense. Explosive offense. Aggressive and intelligent base running. Experienced starting rotation. Sage coaching and management. Forthright and generous ownership. A team that can really go places. What more could a Pittsburgh Pirate fan ask for? Me? I”ll be happy with 62 wins.

  • Live szerint:

    thank you for servicebuy viagra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.